Nieuws

Verslag Familie Dubbel Toernooi 2024

Uiterst geslaagd familie dubbel toernooi.

 

Zondag 7 april was het dan zover, de dag van het familie dubbel toernooi. Het toernooi waar iedere deelnemer naar uitkijkt en zich op verheugt. Dat hebben we wel gemerkt in 2020 toen we drie dagen tevoren het toernooi moesten cancelen om redenen waar we niet meer aan terug denken. De teleurstelling was toen groot!

 

Vanaf half twaalf kwamen de eerste enthousiastelingen binnendruppelen. Snel waren alle 33 (!) koppels (dus 66 spelers!) aanwezig en konden we om 12.15 uur met de eerste wedstrijden beginnen.  Gelukkig in sporthal Elderveld,  met 9 banen die we ook hard nodig hadden. Zoals ieder jaar was het weer erg gezellig en werd er sportief gestreden om de prijzen. Ella en onze nieuwe commissieleden Simone en Leonne hadden deze ingekocht; best een moeilijke klus maar zoals ieder jaar was het weer gelukt om met originele prijzen thuis te komen.

 

Natuurlijk was er in iedere poule een hoofd voor de poule winnaars, bloempotjes met bloemenzaad en een chocolaatje. Traditiegetrouw waren er speciale prijzen voor het koppel:

 

  • met de mooiste/best matchende outfit (Oscarbeeldjes);
  • dat ging als een raket (raketbakvormpjes);
  • dat wel wat geluk kan gebruiken (klavertjes vier in een potje);
  • dat er een onvergetelijke middag van heeft gemaakt (vergeet-me-nietjes in een potje);
  • dat het meest gezweet heeft (sponsjes).

 

En het meest zonnige koppel werd heel toepasselijk verrast met zonnebloemen.

 

Wij als commissie hebben er weer van genoten, volgend jaar zeker weer op de kalender!!!!

 

Elle, Henk, Herman, Leonne, Simon

 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!