Nieuws

Speelronde 14

Team 2

Vrijdagavond 26 januari moesten we uit naar Flits en Sven ging met ons mee.
De dames- en herendubbels startten tegelijk en met resultaat. Zowel de dames; Corine en Bianca en Thimo en Sven wisten hun dubbels te winnen.
Altijd fijn om met 0-2 voor te staan!

Daarna mocht Sven voor de single de baan op. Ieder punt ging gelijk op maar helaas was de tegenstander net iets beter, verloor in twee.
Corine won haar single overtuigend in twee sets. Thimo verloor de 1e set van zijn single, wist zich te herpakken en won de 2e set overtuigend. Helaas kon hij zijn spel niet doorzetten in de 3e set en verloor.
Als laatste single mocht Bianca de baan op, zij was in twee sets te sterk voor haar tegenstandster.

Met 2-4 de mixen in, dus de winst in onze eigen handen. De tegenstanders hadden de mixen omgedraaid wat betekende dat Thimo en Corine heel gemakkelijk wonnen in twee sets! Als laatste de mix van Sven en Bianca, die de eerste set er even in moesten komen en nipt verloren. De 2e set was het omgedraaid en wonnen Sven en Bianca; ook de 3e set wistten zij zich naar zich toe te trekken. Een mooie en belangrijke overwinning voor ons kampioenschap 2-6 winst!

Met nog één wedstrijd te gaan hebben we nog 3 punten nodig om kampioen te worden.🤗

 

Vandaag kwam Appoldro bij ons op visite voor onze kampioenswedstrijd.
Net voor onze wedstrijd wisten wij al dat we kampioen waren dus dat speelde helemaal fijn! En vandaag hebben we allemaal laten zien dat we overtuigend kampioen zijn geworden. Met maar 1 driesetter en de rest allemaal gewonnen in twee sets. Einduitslag 8-0💪🏻

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!