Nieuws

Wedstrijdverslag Speelronde 8

Team 2

Dit weekend op de helft van onze competitie en mochten wij op 2 december uitspelen tegen BC Uft.

We konden gelijk startten met de dubbels. Corine en Bianca wonnen hun damesdubbel in twee sets, helaas verloren onze heren de herendubbel. 1-1

Daarna gingen Atze en Corine de baan op voor de singles. Corine won haar single overtuigend. Atze wist in zijn single nog knap 3 sets eruit te slepen, maar het mocht niet zo zijn. Ook Bianca wist haar single niet te winnen. Tussenstand 2-3.

Omdat Corine eerder weg moest werden eerst de mixen gespeeld. De mixen had Ulft omgedraaid maar zonder resultaat want beide mixen werden in twee sets gewonnen. Tussenstand 3-4, spannend dus! Als laatste de single van Thimo. De 1e set kwam Thimo er niet in en verloor met 21-10. De 2e set ging gelukkig een stuk beter en wist Thimo knap naar zich toe te trekken. Wat waren deze mannen vandaag aan elkaar gewaagd. In de 3e set ging het continu gelijk op, wat was het spannend. Thimo wist uiteindelijk zijn hoofd koel te houden en won in de 3e set in de verleninging met 21-23! Eindstand 3-5 gewonnen.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!