Nieuws

Wedstrijd Verslagen Speelronde 12

Team 1

Vandaag mochten wij afreizen naar Harderwijk. Sterre speelde vandaag niet mee ivm een toernooi in het buitenland, daarvoor hadden we Mayke in de plaats. Ook Sean speelde met ons mee.

Thimo en Joey waren vandaag fel in de herendubbel, dat zag je in hun aanvallende, snelle, harde spel en in de uitslag. Winst in 2 sets.
Bianca en Sacha speelden vandaag een overtuigende damesdubbel en wonnen in twee sets.

In de singles waren Beca en Hardewijk aan elkaar gewaagd. Jonathan en Sacha wonnen allebei in twee sets, dus stonden we met competitie met 4-0 voor!  Sean verloor de 1e set, herpakte zich daarna en won de 2e en 3e set. Mayke moest het helaas in twee sets afleggen tegen Rinkse Deeringa.

Als laatste de mixen; Joey en Bianca speelde 1e mix en wisten in twee sets te winnen. Thimo en Mayke mochten tegen de ervaren mix Rick en Rinkse. Helaas waren ze dit keer te sterk voor Beca, ze verloren in twee. Einduitslag een 2-6 overwinning.
 

Team 4

Vandaag, na een weekje rust, vertrokken we naar Houten, helaas zonder Jaap ivm zijn blessure maar wel met assistentie van Loeck en Noelle. 

Van start met de dubbels. Zowel Ralph en Arnold als Peggy en Dianne wonnen beide overtuigend in 2 sets hun partijen. 2-0 voorsprong. En hoe leuk, tijdens de dubbels kregen we nog meer support want Jaap kon het niet laten en kwam even kijken wat we er vandaag van maakte. 

En zo gingen we door naar de single partijen. Arnold won overtuigend in 2 sets de ME1. Noelle, die eigenlijk mee zou gaan om te kijken, wilde graag voor de VE1 invallen zodat de geblesseerde dames zich niet hoefde te forceren. En dat deed ze met succes, in een spannende 3-setter won ze haar partij. 4-0 voor. Ondertussen was Loeck aan de ME2 begonnen, de 1e set won hij overtuigend maar de 2e sets maakte hij het toch spannend maar uiteindelijk wist hij met 23-21 te winnen. Als laatste mocht Ella de baan op, Ella had een pittige tegenstandster maar speelde een hele goede partij, helaas viel de winst naar de andere kant uit. 5-1

Tijd voor de mixen. Ralph en Dianne mochten als eerste de baan op en Ella en Loeck volgde al snel. Beide mixen werden glansrijk en overtuigend gewonnen. Conclusie een mooi resultaat, met een 7-1 overwinning weer op huis aan. Loeck en Noelle bedankt voor jullie bijdrage en Jaap bedankt voor je support, hopelijk kun je volgende week weer zelf spelen. 
 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!