Nieuws

Speelronde 11

Team 1

Vandaag om 10.00 uur mochten we naar Nijmegen afreizen, daar stond BC Mariken op ons te wachten. Vandaag was de 1e keer dat Sacha ons weer na haar blessure kon komen versterken. Ook Sean speelde mee.

We konden tegelijk beginnen met de DD en HD. Jonathan en Joey speelden de HD tegen Stefan en Thijs, deze heren waren goed aan elkaar gewaagd, en onze mannen wisten in twee sets te winnen. Ook Sacha en Bianca wonnen vandaag hun 1e DD overtuigend in twee sets. 0-2 voor.

Zowel Sterre en Jonathan wonnen wisten hun single in twee sets te winnen. Sean verloor de 1e set nipt, in de tweede set stond hij jammer genoeg te ver achter en verloor.
Toen mocht Sacha aan de bak, de dames waren aardig aan elkaar gewaagd en het werd dan ook een spannende 3e set. Na een goede pot te hebben gespeeld wist Sacha net niet de partij naar haar toe te trekken. 2-4 voor en toen de mixen nog.

Jonathan en Bianca konden helaas de 1e mix niet winnen tegen de ervaren Stephan van Houten en partner. Ook Thimo en Sterre lukte het helaas niet om nog een puntje te pakken. Eindstand 4-4. Beter dan de vorige keer verliezen....maar is het genoeg om te kunnen handhaven met nog 3 wedstrijden te gaan?
 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!