Nieuws

Speelronde 10

Team 1

Vandaag onze eerste wedstrijd thuis in het nieuwe jaar tegen Almere. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

We konden tegelijk startten met de heren- en damesdubbel. Joey en Jonathan verloren helaas in twee sets.
De DD  Sterre & Bianca,  verloren jammer genoeg met  19-21 in de derde set. Ook Jonathan verloor zijn single maar nipt in de 3e set met 18-21. De heer die tegen Thimo speelde was in twee sets te sterk voor hem.

Sterre won haar single als 1e dame knap in twee sets. Rimke die vandaag meespeelde wist vandaag heel sterk haar mannetje te staan. De 1e set verloor ze, de 2e set wist ze naar haar toe te slepen. Een derde set dus...en wat voor eentje, spannend tot de laatste seconde. Helaas kwam Rimke 2 puntjes tekort in de 3e set, ze verloor in de verlenging met 22-24.

Toen nog de mixen om misschien nog 2 puntjes te kunnen pakken. Dat was wel een uitdaging want Jonathan en Rimke mochten tegen Dave Khodabux (ex eredivisie) aan de bak. Het mocht niet zo zijn ze verloren in 2 sets. Thimo en Sterre wisten de mix wel in twee sets te winnen. Eindstand 2-6 verloren.

Team 4

Hoppa… we staan op de gedeelde eerste plaats dankzij onze 8-0 overwinning tegen DVS van vandaag.

Na een toch wel langere break, een knieblessure en een zaterdag nog zieke Peggy begon vandaag de competitie weer. Ai hoe zouden we dat gaan doen zonder invaller. Maar al met al mazzel, Peggy weer beter en de knieblessure hield zich rustig.

We konden gelijktijdig met de beide dubbels beginnen. Ralph en Arnold dwaalde wat af in de tweede set maar wonnen de derde set weer overtuigend. Peggy en Dianne konden in 2 sets hun punt veilig stellen 2-0.

Arnold pakte zijn single in 2 sets met 2x 18 punten voor de tegenstander. Peggy durfde het vandaag, na lange tijd, weer aan om haar eerste single van deze competitie te spelen. En wat ging dat fantastisch, met een dikke smile genoot ze weer van het spelletje en wist zelfs in 3 sets van haar tegenstander te winnen. Heerlijk Peggy, je kunt het nog steeds!!!
Jaap won zijn single in 2 sets waardoor we inmiddels op 5-0 stonden.
Ook Ella speelde een goede single en verraste haar tegenstander door terug te komen in de eerste set en deze met 23-21 te winnen.

Met een 6-0 voorsprong de mixen in. Ralph en Dianne hadden het vrij makkelijk en zo werd het 7-0. De spannendste partij van de dag was toch wel de mix van Ella en Jaap de eerste set moesten ze helaas afgeven maar de tweede en derde wisten ze toch naar zich toe te trekken. Pff wat wisten ze het tot het einde spannend te maken en zo eindigde we met een 8-0 overwinning, top!