Nieuws

Speelronde 8

Team 1

Vandaag stond de nummer 1 uit Wijchen bij ons voor de deur . Helaas moesten we Thimo missen ivm een blessure.
Jonathan en Joey wonnen verassend hun herendubbel in twee sets. Helaas voor Sterre en Bianca geen winst, zij verloren in twee.
Voor alle vier de singles was Wijchen jammergenoeg te sterk voor ons. 

Als laatste de mixen; Joey en Sterre speelde 1e mix en wisten er 3 sets uit te slepen, maar kwamen in de 3e set net tekort. Jonathan en Bianca mochten als laatste aan de bak. 1e set verloren zij nipt met 19-21. Ook de tweede set zaten ze dicht in de buurt, maar verloren met 18-21. Einduitslag een 1-7 verloren. Op naar volgende week!

 

Team J2

Wat een spanning! Vanwege de kou bevroren de klotsende oksels, maar anders waren de zweetvlekken ruimschoots te zien geweest bij het publiek…

Jurre was aanwezig wegens Pietenzaken, Marie speelde in J1 en Julea uit team J3 viel weer in. Dit is de enige tegenstander die op hetzelfde niveau speelt, dus wat zou het worden vandaag?

Kasper ging dit keer weer ouderwets dubbelen met Milan. En vol verrassing WONNEN ze twee sets met 21-19. Wat een heerlijk begin van deze dag zeg.

De dames Jill en Julea wonnen de eerste, verloren de tweede en na een spannende derde stond het 1-1

De tegenstander had alle aanhang meegenomen. Er werd fanatiek aangemoedigd.    Dat was soms even wennen voor onze fanatiekelingen. Focus en door…

Ondanks een spannende single van Milan en Julea verloren ze beiden. Kasper en Jill kwamen stralend van de baan: beiden gewonnen! 
3-3

En toen de mixen. Het publiek (met vaste fan Peter Deun) zat te bibberen van de kou. En de spanning. 
Milan en Jill verloren met 15-21, wonnen met 21-15 en gingen zeer gelijk op in de 3e… helaas moesten ze met 19-21 de tegenstander feliciteren 
3-4

Kasper en Julea wonnen met 21-18, verloren met 18-21 en moesten de derde weer vol aan de bak. 20-20, 21-20, 22-20!!!!!!!

4-4! Top gespeeld.

 

Team 4

Vandaag de eerste return wedstrijd, en eigenlijk meteen ook een belangrijke wedstrijd waar we zoveel mogelijk punten uit moesten zien te halen aangezien we met 3 clubs op hetzelfde puntensaldo bovenaan staan.

Vol goede moed begonnen we aan de dubbels. De heren dubbel gespeeld door Arnold en Ralph kwam niet uit de verf, en dat resulteerde in een verlies in 2 sets. Peggy en Dianne sloegen hun tegenstanders de eerste set met 21-4 van de baan maar daarna waren ze er niet meer helemaal bij waardoor ze de 2e set nog net met 21-19 wonnen, oeps 1-1.

De 1e mannen enkel nam Arnold voor zijn rekening en won deze overtuigend in 2 sets. 2-1. 

Dianne en Jaap mochten gelijk gaan singlen. Dianne was blij dat het geen top speelster was waardoor ze in 2 sets haar punt binnen haalde, stand 3-1.

Jaap had het lastiger vandaag en kreeg de ballen niet daar waar hij ze hebben wilde. Ondanks dat won hij de 1e set maar de 2e en 3e set moest hij afgeven, 3-2.

Ella was als laatste aan de beurt en plaatste de ballen goed verspreid over het veld waardoor ze de 1e set zo te pakken had. De 2e set maakte ze wat spannender, leuk voor haar ouders op de tribune, en won deze gelukkig met 22-20, 4-2. 

Als laatste de mixen. Ralph en Dianne beten de spits af en blijven ongeslagen en wonnen de mix in 2 sets. Jaap en Ella maakten het spannend en maakten er een driesetter van. Zij wonnen deze nek aan nek race gelukkig wel, puntje erbij! 

Uitslag 6-2 winst. Een mooi resultaat maar wel afgezakt naar de 2e plaats. Volgende week een spannende partij tegen de gedeelde 2e plaats tegenstander Culemborg. Pfff allemaal goed uitrusten deze week en op naar volgende week.
 


 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!