Nieuws

Speelronde 4

Team 1

Vandaag kwam BC Mariken bij ons op bezoek. Jonathan moesten wij helaas door ziekte missen maar gelukkig hadden wij Sean als invaller. We konden met de DD en HD tegelijk beginnen. Thimo en Joey speelden de HD tegen Stefan en Thijs, deze heren waren goed aan elkaar gewaagd, helaas wisten onze mannen niet te winnen. Sterre en Bianca wonnen vandaag hun 1e DD overtuigend in twee sets. 

In de singles was Mariken te sterk voor ons, zij pakte maar liefst 3 punten. Alleen Sterre wist in 3 spannende sets te winnen in de verlenging met 25-23. 

Als laatste de mixen; Sean en Bianca konden helaas niet winnen van de ervaren mix Bram en Lynn. Bij Joey en Sterre was het spannend. 1 set verloren ze, herpakten zich in de tweede en wisten er een derde set uit te slepen. Nipt verloren ze de 3e set. Einduitslag 6-2 verloren. Nu even rust en dan kunnen we er weer tegenaan.

 

Team 4

Vandaag alweer de vierde wedstrijd die we speelde en Smashing was deze keer onze “vijand”! 

 

De MD ging van start en dat verliep vlotjes, Jaap en Ralph wonnen vrij makkelijk in 2 sets en top ons eerste punt was binnen. Ella en Dianne moesten er iets meer voor doen en na 3 sets haalde ze het 2e punt binnen, ook leuk!

 

In de singles waren het de mannen die op dreef waren. In 2 sets haalde zowel Jaap als Arnold vrij makkelijk hun puntje binnen. Helaas lieten de dames het afweten wat de punten betreft, Dianne werd vrij makkelijk in 2 sets van de baan gespeeld maar daarentegen ging Ella voor een derde set en bood heel wat meer weerstand maar moest helaas toch haar puntje afstaan. Tussenstand 4-2.

 

Op naar de mixen. Ella en Arnold beten de spits af in de mix en  in 2 sets wonnen zij hun mix. Ralph en Dianne waren ook vrij snel klaar en ook hier werd de winst in 2 sets binnengehaald. 

 

Conclusie winst 6-2.

Best leuk, vier van de vier wedstrijden hebben we inmiddels gewonnen. We denken erover om maar op deze basis door te gaan. 

 

Nu een aantal weken vrij van de competitie, een mooie gelegenheid om ons klaar te stomen voor de volgende “vijanden”!

 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!