Nieuws

Speelronde 3

Team 4

Dat wordt trakteren Joran!!! 

Yess de eerste 8-0 overwinning is binnen!

Deze week mochten we op zaterdagmiddag tegen DVS in Utrecht spelen. 

We hadden jong bloed meegenomen om het leeftijdsgemiddelde van ons team wat te verlagen en zo begonnen we aan de dubbels. Ralph en Jaap wisten er weer een stressvolle bedoeling voor het publiek van te maken maar wonnen gelukkig net in de 3e set met 24-22. Noelle en Dianne speelde hun eerste officiële moeder/dochter dubbel deze competitie en wonnen deze dubbel samen glansrijk, 2-0 voorsprong.

De singles waren mooi verdeeld, 2 singles door Jaap en Noelle gewonnen in 2 sets en de singles van Arnold en Ella werden in 3 sets binnengeharkt. En dat was wederom kantje boord. Arnold moest aardig aan de bak maar met een aantal erg zenuwslopende rally’s wist hij toch steeds de punten naar zich toe te trekken. Ella maakte het ook bijzonder spannend na een achterstand in de 3e set van 11-16 kwam ze terug en wist ze te winnen met 22-20. In ieder geval hadden wij waar voor ons geld, tussenstand 6-0 voor!

De mixen waren beide eigenlijk te makkelijk en werden in no time beide in twee sets binnengehaald. Conclusie 8-0!!!! 

Daar moest op gegeten worden, na een heerlijke pizza in de binnenstad gegeten te hebben reden we voldaan weer naar huis. Noelle bedankt voor je hulp.

 

Team J2

Afgelopen zondag mocht J2 naar GOVA. Zo goed als thuis dus. Milan moest vooraf nog even proberen of hij wel kon lopen. Had z’n voet tussen de spaken gehad. Met een paracetamol en de tanden op elkaar wilde hij het wel proberen. Een eerste dubbel met Jurre. De doping mocht niet baten: de GOVA-jongens waren duidelijk een maatje te sterk. De dames Jill en Marie hoopten het eerste punt te pakken. Jill was wat afwezig… pijn in haar buik weerhield haar van vrijuit spelen. Met 13 en 16 punten waren ook hier de GOVA-dames te sterk. 

 

Jurre kwam nog wat te kort in de eerste single (tegen een sterke heer), maar Marie pakte haar tegenstanders met dezelfde uitslag als in de dubbel: 13 en 16 voor GOVA en de winst voor Marie! 

 

Kasper is niet zo’n fan van singelen, maar nu Milan alleen dubbelde moest hij aan de bak. Met een trotse moeder (Peggy) aan de kant liet hij een knap staaltje tegengas zien. Nog even oefen op de clear, maar dat singelen mag ie vaker doen. 

 

Ondertussen was de fanclub compleet: 4 moeders, 2 vaders, een zus en Peter Deun: wat een gezelligheid!

 

Jill kreeg in de dubbel al slokjes thee en hapjes banaan, maar de buikpijn werd alleen maar erger. Ze moest de tweede set met tranen in de ogen opgeven. Ook zij ging aan de doping in de hoop dat ze nog een mix kon spelen…

 

Kasper en Marie probeerden een tweede winstpunt te halen, maar de tegenstander was te slim. Jill en Milan probeerden het ook: Jill voor en Milan achter. De paracetamolletjes begonnen hun werk te doen. Twee spannende sets, maar …

1-7 verloren. Een heerlijke koek en glas limo als afsluiter en op naar de volgende wedstrijd!

 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!