Nieuws

Wedstrijdverslagen Speelronde 10

Team 1

Herendubbel, moesten even aan elkaar wennen en verloren net in twee sets. Sacha en Bianca wisten de damesdubbel knap in 3 sets te winnen.
Helaas viel Bianca daarna uit ivm last van haar achillespees.
Jonathan speelde weer een erg spannende herensingle maar wist helaas in 3 sets niet te winnen. Ook Esmeralda kon helaas geen puntje binnen halen tegen Alida Chan met haar single.
 
Toen mochten Sacha en Sven singelen. De eerste set bij Sven ging het gelijk op en wist hij nipt te winnen met 21-19. De tweede set haalde hij gemakkelijk naar zich toe.  
Sacha won de eerste set overtuigend, de 2e set speelde ze een beetje tegen haarzelf maar won uiteindelijk wel. 3-3 en toen de twee mixen nog te spelen, spannend!!

De mixen werden tegelijk gespeeld. Sven/Esmeralda hielden goed stand te houden maar verloren helaas in twee sets.
Jonathan en Sacha speelden goed en waren te sterk voor hun tegenstander. Stand 4-4. Vorige keer verloren dus dik tevreden. Goed gedaan teammies💪🏻

 

Team 5

Gister reisde we af naar de Achterhoek want Winterswijk stond op onze planning. Helaas nog wel zonder Arnold, hopelijk is hij volgende week wel weer van de partij.

De dubbels konden beginnen. Ralph en Gregor hadden een zware dobber aan hun tegenstanders en verloren helaas in twee sets de partij. De dames dubbel van Peggy en Dianne was snel in de pocket dus tussenstand 1-1.

De singles werden gespeeld, Ralph speelde na lange tijd weer een single en stond twee keer dik voor tot aan de elf maar kon dit helaas niet vasthouden en verloor uiteindelijk in twee sets. Dianne was ondertussen ook begonnen aan haar favoriete onderdeel, dit omdat Peggy nog geblesseerd is, maar wist deze in twee sets te winnen, godzijdank hadden ze een invalster ingezet. Ella speelde een hele goede en slimme partij en won deze ook in twee sets. Gregor houdt altijd van veel en lang rondspelen en 
is vandaag goed aan zijn trekken gekomen, wat een super partij heeft hij gespeeld. Super spannend en gelijk opgaand maar helaas net in drie sets verloren. Tussenstand 3-3. 

De mixen waren aan de beurt, Ralph en Dianne verloren in drie sets wat eigenlijk niet had gehoeven maar soms lopen dingen toch anders dan je wil. Daarentegen speelde Ella met Gregor een hele goede mix en wonnen zij in twee sets.
Eindstand 4-4.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!