Nieuws

Wedstrijdverslagen Speelronde 7

Team 1

Op vrijdagavond speelde wij in Wierden waar Flits op ons zat te wachten. Flits staat 3 punten onder ons dus doel is punten halen !!

Kjelt en Jonathan verloren de herendubbel helaas in tweeën. De dames Sascha en Bianca hielden het spannend en wisten in 3e sets de partij naar zich toe te  trekken. 1-1.
Jonathan moest de 1e set even opwarmen, maar de 2e en 3e won hij knap.
Toen mocht Esmeralda singelen, haar tegenstandster had weinig in te brengen en ze pakte haar in 2 sets. Kjelt had 3 sets nodig om het punt binnen te halen. 3-1 Daarna mocht Sascha haar single spelen, ze had dit keer maar liefst twee tegenstanders...haarzelf en de tegenstander, maar ze wist toch knap in twee sets te winnen. 5-1 voor, dat is met een lekker gevoel de mixen in.

Ook daar werden er op twee banen 3 sets gespeeld. Kjelt en Bianca begonnen sterk de 1e set, maar de 2e en 3e set was helaas een foutenfestijn. Sascha en Timo verloren de 1e set, maar wisten de 2e te winnen. Ook de 3e was spannend en ging gelijk op...maar helaas waren de tegenstanders net iets te sterk. Uitslag winst 5-3 gewonnen!!

Team 2

Deze week op weg naar Hengelo.

Voor de tweede keer alweer met het hele team! Wat ook resulteerde in een mooie teamfoto!

We hadden 2 banen, dus de wedstrijden konden vlot verlopen.

Van start met de mannen en vrouwen dubbel. Daan en Thimo moesten de eerste set nog een beetje inkomen, maar hadden de 2e set mooi naar zich toegetrokken met 24-22. Dit lukte helaas niet ook met de 3e set. 0-1

Carmen en Francisca hadden een spannende 1e set die ze wonnen met 23-21. De 2e set wisten ze iets makkelijker naar zich toe te trekken wat het 1e punt voor beca opleverde! 1-1

Daarna de beurt aan de singels van Francisca en Luuk. Francisca had goede zaken gedaan, en heeft haar singel in sets gewonnen! Wat resulteerd in een tweede punt voor beca. 2-1

De singel van Luuk ging in vlagen. In de 1e set begon gelijk op, maar op het eind liep de tegenstander uit. De 2e set het tegenover gestelde, begon met flinke achterstand, kwam redelijk weer terug, maar niet genoeg. 2-2

Nu de beurt aan de singels van Daan en Lieke. Daan had een aantal mooie rallies en wist het de tegenstander niet makkelijk te maken, maar het lukte hem uiteindelijk niet de wedstrijd naar zich toe te trekken. 2-3

Ook Lieke had mooie slagen en mooie rallies. Ze verloor helaas de eerste, maar de tweede wist ze goed naar zich toe te trekken. Met de overige energie lukte het haar helaas niet om de derde set en dus het punt binnen te halen. 2-4

Nu de mixen. Thimo en Carmen wonnen hun eerste set overtuigend. De tweede set maakten ze het erg spannend, maar uiteindelijk ging deze naar de tegenstander met 22-20. Ook de derde set was weer spannend, maar deze wisten zij knap te winnen met 21-18. 3-4

Luuk en Lieke begonnen prima, maar maakte uiteindelijk iets te veel eigen fouten, waardoor ze niet lekker in het spel konden komen. Volgende keer weer beter! 3-5

Op naar de 2e helft van de competitie!

Team 5

Vandaag de laatste wedstrijd van de eerste helft, laat die laatste ploeg maar komen, wij zijn er klaar voor!

Wat een luxe we hadden twee banen tot onze beschikking dus meteen beide dubbels het veld op. Een lekker begin want beide dubbels, bestaande uit Ralph en Gregor en Peggy en Dianne, werden in twee sets vrij makkelijk binnengehaald. 2-0 voor!

De singles waren aan de beurt, zowel Arnold als Gregor wonnen hun partijen in twee sets ook deze waren goed te doen. Toen waren de dames aan de beurt, Peggy maakte er wederom toch weer een spannende partij van en moest flink haar best doen om in drie sets het punt onze kant op te laten vallen. Maar gelukkig gelukt. Ella had het vandaag zwaar en heeft helaas in twee sets verloren. Tussenstand 5-1 voor!

Als laatste de mixen, Ralph en Dianne wonnen in twee sets hun mix en Arnold en Ella maakte er nog even een spannende pot van maar ook zij haalde in drie sets het punt binnen.

Conclusie, eindstand 7-1 winst.

Alle tegenstanders zijn nu bekend we weten nu wat we de 2e helft kunnen verwachten. Dus we gaan ervoor!!!

Recreanten GV Team 1

Donderdagavond naar Maarssen om de uitwedstrijd tegen OSM 2 te spelen. Daardoor kunnen we opnieuw niet trainen, maar goed, mooie kans het geleerde in de praktijk te brengen.

We spelen met gele shuttles met een blauw randje! Het is weer eens wat anders. Tenminste, voor Desiree, Eja, Ron en Edwin, want onze tegenstanders spelen er al jaren mee. Die gele kleur is in deze hal zo gek nog niet. Maar sla er niet te hard tegen, want dan ligt hij achter de achterlijn.

We doen de fijne constatering dat we ons redelijk goed kunnen aanpassen. En daar komen we een heel eind mee. Voor de heren dubbel helaas niet ver genoeg: twee keer 2 punten te kort. De dames dubbel weet het met drie sets de goede kant op te laten vallen. Ook een dames enkel weten we binnen te halen. Wel valt het ons op dat onze tegenstander zich in het veld wat laat meeslepen in de wil om te winnen. Zeker bij een stand van 20-20. Ach, punt voor punt rustig doorspelen. En zo halen we nog een mix binnen.

Met 3-5 rijden we terug naar Arnhem. Om opnieuw te constateren dat het toch wel een heel eind is voor een recreanten competitie.

Maandagavond 22 november thuis tegen Netwerk. Wij zijn op voorhand al trots! Op ons teamlid Sara. Haar oma van 90 heeft corona gekregen, maar mag thuis blijven wanneer ze verzorging krijgt. En dat neemt Sara op zich. Daar spelen wij (Desiree, Eja, Edwin en Ron) graag een avondje met een teamlid minder voor.

Dus ook al is er hier en daar een pijntje, we hebben er zin in. Die zin moeten met name de heren nog even omzetten in scherpte. Pas de tweede set spelen we mee. Dat doen de dames aanmerkelijk beter. Iets vergelijkbaars geldt voor de enkels: volle buit voor de dames, maar helaas voor de heren. De mixen zijn leuk en vallen half/half. En zo eindigen we op 4-4. Met nog steeds een prima gevoel, en… een warme douche.