Nieuws

Wie o Wie

1.Wie ben je? Ik ben Ruben Jille.
2.Hoe oud ben je? Ik ben 24 jaar oud.
3.Waar woon je? Ik woon in het centrum van Arnhem.       
4.Heb je nog broers en zussen? Een oudere broer van 28 en een jonger zusje van 21.                     
5.Waarom ben je gaan badmintonnen? Ik was altijd een fanatiek tennisser, maar mijn broer zat op badminton. Kwam er toen vrij snel achter dat ik het explosieve en snelle dat badminton had toch leuker vond.   
6.Wat vind je zo leuk aan het mixdubbel spel? Mix is een super tactisch spelletje. Als heer dien je het spel zo te spelen dat je je dame in stelling brengt en dat is tof!
7.Met welk racket speel je? Victor Thruster BXR.          
8.Wat zouden je vrienden zien als iets wat “typisch” bij jou hoort? Absoluut mijn standvastigheid in discussies haha.         
9.Wat is je favoriete gezonde snack? Ik houd heel erg van fruit!
10.Wat is je favoriete toernooi van het BWF circuit? De All England is toch wel erg speciaal. De hele historie en sfeer maken dit een uniek evenement!               
11.Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit? Een mix van relaxen aan het strand/zwembad en het ontdekken van de mooie natuur die we hebben op aarde.
12.Met welke oude bekende zou je graag weer eens afspreken? Oef lastige vraag, zou nu zo 1 2 3 geen naam kunnen noemen, maar een reünie met mijn basisschoolklas zou wellicht leuk zijn.    
13.Wie is je favoriete badmintonspeler? Sinds ik badminton ben gaan volgen is Carsten Mogensen altijd een van mijn favorieten geweest.                      
14.Welke alledaagse dingen maken jou gelukkig? Een net en opgeruimd huis, een goed boek lezen, en uiteraard lekker eten!!     
15.Met welk beroemd persoon zou jij een dag willen ruilen? Ik zou wel eens een dagje Mark Rutte willen zijn (wel echt maximaal een dag haha).            
16.Met welke badmintonsnaren speel je en met hoeveel kg? Victor VBS-63 op 13,5kg.          
17.Hoe ga je om met wedstrijdspanning? Ik probeer eigenlijk de wedstrijdspanning te omarmen en het te gebruiken als extra motivatie. Gezonde spanning helpt mij juist om beter gefocust de baan op te gaan.                             
18.Tegen welke badmintonspeler(s) zou je graag nog willen spelen? Ik zou nog wel graag een keertje tegen Kevin Sanjaya Sukamuljo willen spelen. Zijn flair en frivoliteit op de baan spreken me erg aan.             
19.Wie uit het verleden zou je willen ontmoeten? Weer een lastige vraag. Er zijn zoveel betekenisvolle mensen geweest in het verleden, maar iemand als Nelson Mandela zou ik wel een gesprek mee willen voeren.          
20.Welke film heeft echt indruk op jou gemaakt? Just Mercy, een recente film over racisme in Amerika. Op dit moment natuurlijk een vooraanstaand onderwerp en die film laat goed zien hoe ernstig het gesteld was/is.                
21.Heb je nog andere hobby's dan badminton? Ik vind het heerlijk een rondje te maken op mijn racefiets of lekker een balletje te slaan op de golfbaan.
22.Wat is je favoriete stad? Rome vind ik vanwege haar rijke historie en lekkere eten een geweldige stad.       
23.Welk gerecht vind jij lekker? Ik houd enorm van sushi!            
24.Wat zijn je mooiste overwinningen? Mijn 2 NK titels waren natuurlijk mooi, maar zeker het beslissende punt maken in de halve finale van het EK tegen Frankrijk was echt heel bijzonder.          
25.Heb je nog een goede tip voor onze vereniging? Blijf altijd plezier hebben met elkaar, maar wees wel lekker competitief. Zo haal je denk ik het beste in elkaar naar boven!

  

Tot volgende week met stel jezelf even voor met Ella Kamerich!

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!