Nieuws

Edwin Tazelaar wie is hij...

1.Wie ben je? Ik ben Edwin Tazelaar.
2.Hoe oud ben je? Ik ben 52 jaar.
3.Waar woon je? Ik woon in Arnhem Zuid.     
4.Heb je nog broers en zussen? Ik heb 1 oudere zus.                    
5.Vraag van Ron, Wat staat er op je prioriteitenlijst op nummer 4? Dat is badmintonnen.
6.Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben technisch directeur van een bedrijf dat zich bezig houdt met verduurzaming. Wij zijn bezig met verduurzaming met groene waterstof.        
7.Wanneer ben je voor het laatst uit je dak gegaan? Oeiii, Ik kan me niet heugen wanneer ik voor het laatst uit mijn dak ben gegaan.         
8.Als je deze week opnieuw kon doen, wat zou je anders doen? Dan zou ik eerder van huis gaan om optijd bij een afspraak te komen.          
9.Ben je ooit naar de eerste hulp geweest? Tijdens mijn studie in Franktijk ben ik aangereden door een auto en toen moest ik naar de eerste hulp.
10.Wat ontbreekt er nog aan onze website? Ik ben er wel heel blij mee hoe het er nu uit ziet. Maar hoe zouden we het gemeenschappekijke karakter vd vereniging naar voren moeten laten komen?11.Met wie heb je al lang niet meer bijgepraat? Dat is met mijn zus en dat komt natuurlijk door het coronavirus.    
12.Van welk boek zou je graag een verfilming zien? Dat is het boek van Mad Ridley het Genome.         
13.Waar ben je dankbaar voor in het leven? Dat is natuurlijk voor mijn  vrouw.                        
14.Wat betekent ontspannen voor jou? Dat is vooral badminton en samen met het gezin op de bank met een biertje erbij.     
15.Welk beroep zou je weleens voor een week willen proberen? Dan zou ik een week een politicus willen zijn om te zien hoe de processen lopen en hoe het daar aan toe gaat.
16.Wat mis je binnen onze vereniging? Iets meer saamhorigheid mag wel.               
17.Hoe kom jij je dag door nu met het coronavirus? Ik werk vanuit huis en zit zo'n 10 uur per dag op een keiharde bureaustoel.                            
18.Wie maakt je altijd aan het lachen? Dat is mijn teamgenoot Sara.          
19.Wie is je favoriete badmintonspeler(s)? Dat is Ratchanok Intanon.       
20.Van welke kleine dingen geniet jij het meest? Van de mooie rozen in de tuin en 's ochtends een lekkere bak koffie.  
21.Heb je nog andere hobby's dan badminton? Jazeker, ik speel elke dag gitaar en ik fotografeer ook graag.               
22.Wanneer was je voor het laatst nerveus en waarom? Dat was van de week toen moest ik voor het eerst een online cursus geven.
23.Welke 3 dingen zou je meenemen uit huis als er brand is? Ten eerste uiteraard mijn gezin, ten tweede de hard disk met alle foto's erop en ten derde het schilderij dat mijn moeder geschilderd heeft.
24.Als je morgen wakker kon worden met een nieuwe kwaliteit en een nieuwe eigenschap, welke zouden dat zijn? Het is niet een kwaliteit of een nieuwe eigenschap maar ik zou graag nieuwe probleemloze voeten willen hebben.      
25.Wie is de volgende persoon die zich moet voorstellen en wat wil je van die persoon weten? Dat is Sara Woltjes, Wat is jou top 3 van lekkere biertjes?

Tot volgende week Stel jezelf even voor met Sara Woltjes!

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!