Nieuws

Seizoens-Afsluiting 2019-2020

Dag allemaal


Nog even en dan is de competitie weer afgelopen.
 

Tijd voor de altijd gezellige avond "BECA Halverwege". Iedereen is daar van harte welkom, ook als je geen competitie speelt. En neem gerust een introducee mee, gezellig! Een leuke gelegenheid om elkaar eens in een andere setting te ontmoeten of kennis te maken met leden van andere speelavonden. Natuurlijk ontbreekt de traditionele pizza niet, huldigen we de kampioenen en maken we de vrijwilliger van het jaar bekend.

Komen dus! Op zondag 9 februari in onze eigen Malburcht. Voor het eerst sinds jaren is er in de middag geen competitie, desondanks hopen en rekenen we op een massale opkomst, zeker gezien het succes van de afgelopen jaren!!! Jullie zijn welkom vanaf 17.30 uur, om 18.30 uur serveren we de pizza's. Aansluitend blikken we terug op de prestaties van de competitie teams in het afgelopen seizoen, zetten we de kampioensteams in de schijnwerpers en reiken we de Coene beker uit aan de vrijwilliger van het jaar.

Je kunt je tot en met 4 februari opgeven op info@beca2000.nl  of met een Whatsapp bericht aan Margaret op 06-30718037.

Kosten bedragen €7,00 per persoon voor de pizza, graag contant betalen bij binnenkomst.

 

Binnenkort krijg je weer een mail van ons, dan met informatie over het familie dubbeltoernooi op zondag 15 maart en aansluitend eten bij Brownies & downieS in Zevenaar. Hou je postbus dus scherp in de gaten!!!!!

 

De Activiteitencommissie

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!