Nieuws

NIEUWE REGIO TRAINER

Nick Fransman stelt zich graag even voor.

Ik ben Nick Fransman en ik ben 27 jaar oud.

 

Ik ben zelf een fanatieke badmintonner en train dagelijks bij de selecties op Papendal in Arnhem mee en speel competitie in de Duitse Bundesliga bij vereniging SC Union 08 Lüdinghausen. Tot nu toe heb ik in mijn badmintoncarrière mooie resultaten behaald, zoals 3 zilveren medailles op het NK in het enkelspel, een tijd op #1 op de Nederlandse ranglijst gestaan, gekwalificeerd voor EK’s, WK’s, top 80 op de Wereldranking, en ben ik in het verleden zowel landskampioen geweest met mijn club in Nederland (BC Amersfoort) als in Duitsland (Union 08 Lüdinghausen).

 

Dit alles heb ik gecombineerd met de HBO bachelor studie commerciële economie en deze studie heb ik eind 2017 succesvol afgerond. Daarna heb ik mijn badminton trainersdiploma’s (BWF level 1+2) gehaald in 2018 in Denemarken. 

 

De combinatie van trainen, wedstrijden spelen én trainingen geven vind ik erg interessant. Nu ben ik naast speler dan ook hoofdtrainer van het RTC (Regionaal Trainingscentrum) in Arnhem en van de studentenvereniging De Lobbers in Wageningen.

 

Ook bij BECA 2000 ga ik op de donderdagavond aan de slag en ik kan niet wachten om enthousiaste leden de fijne kneepjes van onze prachtige badmintonsport te leren!

 

 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!