Nieuws

Activiteiten seizoen 2018-2019

Dag allemaal,

Nou, de eerste shuttles zijn geslagen, de eerste competitiewedstrijden gespeeld. Kortom, het seizoen is weer begonnen!!!!!

Natuurlijk organiseert de Activiteitencommissie ook dit seizoen weer een aantal leuke activiteiten. De kans om andere leden te ontmoeten die je op je eigen speelavond nooit ziet, of om elkaar eens ergens anders te treffen dan in de sporthal.

Dat kan bijvoorbeeld op zaterdag 3 november om 18.00 uur in Zevenaar (Markt 65, 6901 AJ) waar onze clubgenoten Ralph en Dianne een Brownies & downieS runnen. En waar je heerlijk kunt eten! Nooit geweest? Moet je echt een keer doen, zeker weten dat je er terug komt. Op zaterdag 3 november verrassen ze ons met een menu voor € 12,50. Partners/introducees/kinderen, allemaal welkom! Kinderen kunnen ook kiezen uit een pannenkoek of frietjes met een snack voor € 5,50. Beide bedragen excl. drankjes. Er is plaats voor maximaal 40 personen, minimum deelname is 15 personen. Aanmelden kan op ac@beca2000.nl, doe dat uiterlijk 24 oktober. Binnen een week krijg je een bevestiging van je aanmelding. Vermeld even het aantal personen; neem je kinderen mee die het kindermenu willen dan horen we dat ook graag.

Op zondag 10 februari sluiten we de competitie af met BECA Halverwege, ook toegankelijk voor niet-competitie spelers/speelsters. Een gezellige avond, lekker eten, ook daar mensen ontmoeten van andere speelavonden en natuurlijk de huldiging van de kampioensteams. Details volgen t.z.t.

Het familiedubbeltoernooi, ieder jaar weer een groot succes, is op zondag 24 maart. Je kunt dan inschrijven met iemand uit je familiekring. We delen de koppels op niveau in, het gaat die dag om de gezelligheid en de sportiviteit. Jong of oud, topspeler of recreant, ervaren of onervaren, het maakt allemaal niet uit. Gewoon gezellig meedoen!!!! Ook hierover zullen we je tijdig informeren.

We wensen jullie een fijn seizoen en zien jullie graag op één van deze activiteiten.

De Activiteitencommissie.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!