Nieuws

Speelronde 2

Team 1

Vandaag onze eerste wedstrijd thuis tegen Duinwijck. Jammer genoeg kon Joey nog niet meespelen ivm z'n liesblessure.
Hopelijk speelt hij as weekend wel mee.Sterre speelde gelukkig wel na de hele week corona te hebben gehad en Rimke speelde de single voor Bianca.

De DD liep lekker met Sterre & Bianca, ze verloren maar nipt in 3 sets. De heren waren in twee sets helaas te sterk voor Thimo & Jonathan.

Rimke speelde 1 dame en heeft haar mannetje goed gestaan. Haar tegenstandster was dan ook jammergenoeg in twee sets iets te groot voor haar.

Jonathan won overtuigd de 1 set van Joost Kool, na 1 set had Joost z'n spelletje door en lukte het Jonathan niet om te winnen.
Thimo speelde een sterke single maar verloor in 2 sets met 19-21 en 17-21.

Toen mocht Sterre als 2e dame aan de bak, en dat deed ze. Ze moest er volle bak in en met resultaat, want ze won knap in 3 sets.

Toen nog de mixen met nog 2 puntjes te kunnen pakken, maar helaas mocht dat niet zo zijn. Eindstand 1-7 verloren. Wel met beter baangevoel...dus op naar de volgende wedstrijd!

Team J2

Voor het eerst ‘thuis’ in Westervoort. Marie ziek, Jurre elders 🤔 Gelukkig kon Julea van J3 invallen!

De tegenstanders zagen er bij het inslaan al goed uit. De jongens veel techniek en subliem voetenwerk en de meiden een flinke kop groter. Maar… het kon altijd nog meevallen.

Helaas was dat niet het geval 😢 Milan, Kasper, Jill en Julea  haalden nooit meer dan 10 punten in een set. Ondanks dat bleven ze bijna altijd strijden voor de punten. Even slikken en weer gaan. Dapper hoor.

In de mix van Jill en Milan bereikten ze zowaar als eerste de 18 punten! Het leek even op een set overwinning, maar de tegenstander wist net op tijd de smashes weer over het net te slaan.

Weer wat geleerd. Volgende keer halen we vast meer punten per set binnen!

Team 4

Vandaag de 1e thuiswedstrijd, gezelligheid ten top met “bijna” alle teams tegelijk in de zaal. De sfeer is goed dus op naar de 2e wedstrijd.

Hmm Culemborg stond op de planning, ai dat zou op papier de sterkste tegenstander moeten zijn van dit seizoen, een team met allemaal gedreven oude rotten die ooit in de eredivisie of 1e divisie speelde. Niet zo’n prettige wetenschap!

Ralph en Jaap mochten de spits afbijten, na een spannende driesetter met wat opstart probleempjes in de 1e set haalde ze toch het eerste punt binnen. Ella en Dianne kwamen niet aan bot in de dames dubbel. Ondanks hun doordachte plan werden ze er toch in 2 sets afgeslagen. Tussenstand 1-1.

Arnold was aan de beurt en speelde een op z’n Arnolds verassende goede single met zijn welbekende vervelende cross balletjes en won in 2 sets. Hoppa 2-1. Ella mocht als 1e dame tegen Maureen gaan spelen en speelde in 2 sets een goede wedstrijd en won de wedstrijd, erg netjes! 3-1. Jaap was aan de beurt, in het begin was Jaap wat zoekende maar kwam erg goed terug en met een winst van 25-23 haalde hij de 1e set binnen. Na een aan elkaar gewaagde 2e set wist Jaap de 2e set ook binnen te halen met 21-19 wauw netjes. 3-1. Dianne mocht tegen Thirza spelen, met lood in de schoenen toch maar de baan op en ondanks dat Thirza heel wat maatjes te groot was geen slechte single gespeeld. 4-2.

Als laatste waren de mixen nog aan de beurt. Arnold en Ella haalde de 2e set mooi binnen maar in de 3e set werd het lastig en moesten ze de winst afgeven aan Culemborg. Ralph en Dianne waren op dreef en speelde met name in de 2e set de tegenstanders zo van de baan. Einduitslag winst met 5-3.

Dik tevreden met het resultaat kijken we terug op deze gezellige zondag.