Nieuws

Wedstrijdverslagen Speelronde 11

Team 1

Team 1 heeft afgelopen weekend een dubbel weekend gespeeld. Vrijdagavond begonnen ze sterk met een 6-2 overwinning op Amor, wat hun op de vierde plaats bracht.

Vandaag kwam Almere op bezoek, een pittige tegenstander waar we uit met 5-3 hebben verloren. Kjelt en Bianca speelden niet mee, maar gelukkig was Jeroen Abrahams weer van de partij.

We starten met de dames-en herendubbels tegelijk. De dames Sacha en Esmeralda wonnen overtuigend in twee sets. De heren wonnen de eerste set, verloren de tweede maar helaas was de tegenstander in de derde set te sterk.

Esmeralda had aan haar tegenstandster de handen vol. Waar ze de vorige keer 3 sets nodig had om te winnen, wist ze vandaag knap in twee sets de winst naar zich toe te trekken.
Jonathan had ook een goede tegenstander en verloor nipt in twee sets. Jeroen mocht ook flink aan de bak tegen Pjotr, deze heren zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd. Jeroen won de 1e, verloor de 2e set en de 3e set wist hij verrassend (na 1 training te hebben gehad) te winnen.

Sacha zat niet lekker in haar single en het was hard werken geblazen met veel duiken in het veld. Echter wel met resultaat, want ze won in drie sets, laatste set met 25-23, dat verklaard hoe spannend het was. 4-2 voor en de mixen nog te spelen.

Jeroen en Esmeralda wonnen knap de 1e set. De 2e set ging naar de tegenstander en jammergenoeg verloren ze ook de 3e set. Maar zeker goed gedaan omdat ze pas voor de 2e keer samen hebben gemixt. Jonathan en Sacha moesten flink aan de bak in de mix, het was hard tegen hard. Zij wonnen heel erg nipt in twee sets met 23-21 en 21-19. 5-3 winst voor team 1.

Een 2e overwinning voor team 1 in dit dubbele speelweekend, waardoor wij de vierde plaats kunnen handhaven!!

Team 2

De degradatiekraker staat op de agenda tegen Iduna wie met een punt meer boven de degradatiestreep staat. Alles nog in eigen hand, met twee vaste team 2 spelers en invallers Floris en Sterre op naar Utrecht.

De mannendubbel begon wat aftastend even wennen aan elkaar en even wennen aan het niveau, eerste verloren. In de tweede set speelde we goed maar helaas 22-20 verloren.

In de damesdubbel wisten de tegenstanders precies wat ze moesten doen. helaas ook deze wedstrijd verloren. 2-0 achter dan begint de moed langzaam in de schoenen te zakken.

Thimo speelde de eerste singel. met degelijke spel pakt hij deze in 2 sets.

Sterre treed aan tegen José een vaste invaller in de tweede divisie. Sterre weet goed weerstand te bieden maar helaas ook deze wedstrijd gaat verloren.

Floris speelt een goede eerste set, het plan is goed maar net te gehaast. helaas in de tweede set werkt het spelletje niet meer.

Carmen treed aan voor de laatste singel, een knots gekke. De eerste set gaat verloren. halverwege de tweede (waar carmen nog achter staat) begint de tegenstander nerveus te worden en slaat

veel uit. de derde begint zoals de tweede eindigde Carmen kan daar bovenop nog wat meer druk zetten en sleept zo het tweede punt binnen.

tijd voor de mixen, Floris en Sterre spelen een goede wedstrijd, kunnen goed mee met het niveau maar missen net de juiste slagen onder de druk van de tegenstander.

Thimo en Carmen spelen eveneens een goede wedstrijden waar in de tweede set de  tegenstander meer fouten maakten deed Thimo dat in de derde.

uitslag 6-2, dinsdag de laatste strohalm voor handhavingen. Er moeten veel punten gepakt worden, maar de hoop is nog niet helemaal weg.

Team 3

Vandaag kleurde de hal naast het beca blauw-oranje ook rood. BAN komt op bezoek bij een aantal teams.
Helaas is onze tegenstander niet op volle sterkte maar hebben ze wel genoeg invallers weten te regelen.
De meeste wedstrijden gingen daarom ook in 2 sets. Behalve de laatste mix, we konden het niet laten daar een 3 setter van te maken😋.

Uiteindelijk 7 punten weten binnen te halen, en toch een middag lekker gespeeld. Bedankt BAN voor de partijen, en we gaan door naar volgende week!

Team 5

Spannende leuke wedstrijden stonden vandaag op het spel. We mochten tegen “de koploper” waar we de hele competitie al mee afwisselde qua positie. Wij 1e, zij 1e en ga zo maar door. Niet dat wij de intentie hadden te willen promoveren maar naar Smash Hoogeveen was het toch wel leuk om ze het gevoel te geven dat wij gevaarlijke kapers op de kust waren.

Helaas door ons nog steeds tergende blessureleed van onze 2 toppers, Arnold en Peggy, hadden we inmiddels een nieuw team motto gecreëerd en dat was de rest zoveel mogelijk heel houden en gewoon leuk ballen.

Onze tegenstanders waren enorm gebrand om te winnen en kwamen in de sterkste opstelling, en lieten twee spelers thuis.

De start met de dubbels, de heren van Smash stonden fel op de baan en wonnen overtuigend in twee sets van Ralph en Gregor. De dames van Smash maakte het Peggy en Dianne ook niet makkelijk maar in drie sets wisten Peggy en Dianne toch de winst naar zich toe te trekken, yess nog steeds onverslagen in de dubbel, tussenstand 1-1.

De singles, Gregor mocht de spits afbijten tegen Pim. Pim was een maatje te groot voor Gregor en won in twee sets. Noelle was zo lief om te singlen omdat Peggy nog niet volledig hersteld was en heeft mooie weerstand geboden. Helaas verloor ze de tweede set net met 21-23. Ralph was aan de beurt tegen Johan, wat was het een mooie en spannende partij, ondanks de kramp heeft Ralph enorm gestreden en net in de derde set met 21-19 verloren, zo jammer het was zo verdient. Ella heeft de singles gered, wat speelde ze vandaag een fantastische partij. In drie sets haalde ze de overwinning binnen, top!
Tussenstand 2-4

De mixen, Ella en Gregor hadden het zwaar en verloren in twee sets. Ralph en Dianne hadden een hele spannende mix en wisten in de derde set nog net met 23-21 te winnen.

Eindstand 3-5. Tja een overwinning voor de tegenstander en daarmee kwam het kampioenschap voor hen heel dichtbij, gefeliciteerd Smash Hoogeveen verdiend kampioen.