Nieuws

Wedstrijdverslagen Speelronde 8/9

Team 1

Zaterdag 26 februari stond Ulft op het programma. Hoewel dit team onderaan staat hebben wij er zeker onze handen aan vol gehad.
 
Omdat Kjelt dit weekend afwezig was viel Thimo bij ons in. De dames- en herendubbels startten tegelijk. Jonanathan/Thimo verloren in twee sets, echter de dames Sacha en Bianca wonnen overtuigend in twee.

Jonathan mocht tegen Dave Bruntink aan de bak. Met de mooie rally's en slagen wist Jonathan helaas net geen derde set eruit te slepen. Jonathan verloor met 21-19 en 22-20. Bij Ulft hadden ze de damessingles omgedraaid maar daar hadden onze beide dames geen moeite mee. Zowel Esmeralda als Sacha wisten knap in twee sets te winnen.

Thimo deed hard zijn best in de herensingle maar dat was jammer genoeg niet voldoende om een punt binnen te halen. Tussenstand 3-3 en nog twee mixen te spelen.

Jonathan en Sacha waren te sterk voor de tegenstander en haalde nog een puntje binnen. Thimo en Bianca mochten tegen Dave en Tessa spelen, een behoorlijke tegenstander waar zij de handen aan vol hadden. Spannend was het...maar helaas verloren Thimo en Bianca nipt met twee keer over 21-19 21-19.

Uiteindelijke stand 4-4.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!