Nieuws

Wedstrijdverslagen Speelrond 6

Team 1

Het was vandaag weer een dag van driesetters voor het eerste team!

Zoals altijd starten we met de dames-en herendubbels. Helaas verloren Jonathan en Kjelt de herendubbel. De dames hadden 3 sets nodig om de wedstrijd naar zich toe te trekken. 1-1.

Op naar de singles: Jonathan sleepte het 2e punt vrij gemakkelijk voor team 1 binnen. Sacha en Kjelt hadden 3 sets nodig om de punten voor team 1 binnen te harken.
Ook Esmeralda speelde 3 sets, de 1e set won Esmeralda sterk, maar haar tegenstander kwam sterk terug en wist het tweede punt voor Amersfoort te 1e  maken. 4-2 voor, op naar de mixen.

Thimo, die vandaag inviel mixte met Sacha. Ze verloren helaas de 1e set, maar wisten zich te herpakken en wonnen de 2e set. Ook de laatste set was het over en weer maar helaas viel " het punt" niet aan onze kant.
Bianca en Kjelt begonnen de mix sterk en wonnen de 1e set overtuigend. Zo overtuigend de 1e set was lukte het hen niet het spel vast te houden in de 2e set, die ze helaas verloren. De 3e set ging het redelijk gelijk op maar uiteindelijk was het gat van 20-16 net iets te groot en verloren ze met 19-21 in de 3e set.

Uitslag 4-4, waar zeker een winst in had gezeten. Dus we kijken uit naar de revanche🤗

Team 5

Dit weekend mochten we op zaterdag in actie komen en nog wel tegen koploper Ulft ook. Ai hier zagen we toch wel enigszins tegenop en daarom hadden we al ons geld op Ella gezet, ze is tenslotte de jongste van ons team. (We wilde namelijk niet met een 8-0 nederlaag huiswaarts gaan 🤔)

De heren dubbel van Gregor en Ralph begon veelbelovend, ze pakte de 1e set, helaas verloren de mannen de 2e en 3e set maar het ging wel behoorlijk gelijk op. De dames dubbel begon dramatisch, het ging niet volgens plan en zo verloren de dames de 1e set vrij snel. Even schakelen en gas erop, en zo wonnen Peggy en Dianne de 2e en 3e set, tussenstand 1-1. In ieder geval kon het geen 8-0 meer worden, pff!

De singles waren aan de beurt. Arnold speelde tegen Jacco Vromen een super partij waarin we de oude Arnold weer in actie zagen, en hoe fijn Arnold won, chapeau Arnold, 2-1 voor!

Peggy had er een hard hoofd in maar speelde in 2 sets Linda van de baan!! Wohhh 3-1 voor.

Bij Gregor liep het niet zoals hij wilde en moest helaas zijn wedstrijd afgeven. 3-2.

Ella speelde vandaag ook weer een mooie wedstrijd waarbij de mentale coaching van Arnold zeer effectief was. Puntje binnen gehaald. 4-2 voor!

Afsluitend moesten de mixen nog gespeeld worden. En je gelooft het of niet maar beide mixen werden in 2 sets gewonnen.

Eindstand: 6-2 GEWONNEN. Ongelofelijk deze hadden we niet aan zien komen. Stralend en helemaal gelukkig hebben we het tot 20 uur volgehouden in de kantine en zijn we huiswaarts gegaan. Tja zo zijn de nieuwe Corona regels toch nog ergens goed voor anders zaten we daar nu nog te stralen.
En zeker weten dat wij lekker zullen slapen ðŸ˜ƒ.