Nieuws

Ons oudste BECA-lid Gerard Kok is vandaag 80 jaar geworden!

Een aantal mensen willen onze Gerard graag even feliciteren:

 

14 oktober 1939; het was tussen de 9 en 15 graden buiten en er stond een krachtige wind. Nederland telde 8699999 inwoners, maar de 8,7 miljoen werd aangetikt, want daar was Gerard!80 jaar later is het tussen de 12 en 17 graden buiten en maak je deel uit 17 miljoen inwoners. Het zijn maar getallen; getallen kunnen zo abstract zijn, gevoelloos. Tsja, 80 is het atoomnummer van Kwik bijvoorbeeld... Kwik?...Gerard!; je bent verkwikkend, je bent quick, je bent kwiek! Geweldig getal! Gerard, fijne schoonpa; ik ken maar 11,5 jaar van jouw 80 jaren, en ook dat is maar een getal. Ik hoop echter nog zeer veel getallen met je te beleven; reken daar maar op.

Van harte gefeliciteerd en een zeer warme groet van Kenneth.

 

 

Gerard is een waar begrip binnen de club. Iedereen kent hem (en hij kent iedereen). Hij slaat maar zelden een training over en is nog bloedfanatiek. Ik ken weinig mensen die op zijn leeftijd nog zó fanatiek en vol enthousiasme een sport beoefenen, petje af! Gefeliciteerd!!!

Hilde

 

Gerard is super sociaal, cijfert zichzelf regelmatig weg zodat een ander het goed heeft. Zo heeft Gerard tijdens de uitwisseling in Engeland 3 jaar geleden op onze zoon (En zijn eigen kleinkinderen) gepast zodat wij allemaal naar het feestje konden gaan.

Afgelopen jaar hadden we pech met de bereikbaarheid van de locatie voor de lunch met de Engelsen. Hierdoor kwamen Gerard en Josje laat aan. Maar wat was de pindasoep lekker, dat was het wachten waard!!

Marrit

 

Gerard, tachtig jaar, wat een mijlpaal, gefeliciteerd. Een clubicoon! Altijd betrokken, slaat iedere woensdag nog de shuttle, doet met zijn kleinkinderen (waar hij gek op is) mee aan het familiedubbel toernooi en het toernooi met Canterbury. Waar hij goede vrienden is met Judi en Leigh. Was enige jaren priester, maakte als vrijwilliger bij de Zonnebloem kennis met Jos waar hij al weer jaren mee getrouwd is. In mijn tijd als voorzitter was hij vertrouwenspersoon van de club (is hij dat eigenlijk nog steeds?). Echte nare zaken hebben we toen niet meegemaakt maar Gerard was altijd bereid om een neutrale voorzitter rol te vervullen als dat nodig was. Ook herinner ik mij zijn waardevolle bijdrage aan sessies om tot het beleidsplan te komen. Zo ken ik Gerard, betrokken bij zijn familie, betrokken bij de club, iemand die altijd voor je klaar staat. Heel veel jaren nog in een goede gezondheid!

Herman

 

Ze zeggen wel eens topsporters moeten stoppen op het hoogtepunt. Gerard heeft dit niveau nog niet bereikt, want ieder nieuw seizoen dat Gerald bij ons aansluit is logischerwijs op zijn leeftijd een nieuw hoogtepunt, dus stoppen is er voorlopig niet bij J.   Gerald is de gezelligheid zelve en toont interesse in iedereen en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Lange tijd is Gerard, als hoofdredacteur (tot diep in de nacht) van Beca berichten,  het informatie medium geweest voor BECA2000. Iedere keer wist hij weer een leuke en onderhoudende editie uit te brengen. Gerard is de  verpersoonlijking voor wat BECA2000 wil uitstralen: betrokken, gezellig, sportief en voor iedereen.  BEDANKT en GEFELICITEERD!

Ron

    

1 van de mooiste herinneringen is dat we in 2008 samen met Gerard, Jos, Peggy en Pascal naar Canterbury gefietst zijn. Onderweg leuke dingen gedaan, maar wel een lange tocht. Ondanks enkele ups en downs en mede dankzij de bemoedigende woorden van Gerard hebben we onze bestemming bereikt. Iets om nooit te vergeten.

Tineke

 

ik ben ontzettend trots op mijn wijze, sterke vader die openstaat voor aanwijzingen van zijn dochter en het nog steeds leuk vindt om met mij een partijtje te spelen. Die altijd een luisterend oor heeft, anderen in hun kracht laat -en zet-!. Een Supervader!

Peggy

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!