Nieuws

NIEUWE BONDS TRAINER

Arie Hof stelt zich graag even voor.

Het is bijna zover. Ik ga dit seizoen aan de slag bij BECA 2000.

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Arie Hof, 65 jaar oud, getrouwd met Ina en wij wonen in Apeldoorn. Ik heb twee kinderen en drie kleinkinderen.

Sport is er door mijn ouders met de paplepel al vroeg ingegoten. Eerst met turnen, basketbal en volleybal en nu nog steeds de skisport en badminton. In de jaren 70 ben ik door een collega aangestoken met het badmintonvirus en dat is nog steeds niet uitgeroeid.

Na mijn werkzame leven bij het Ministerie van Defensie heb ik gekozen om mijn opgedane (werk) ervaringen in de sport te laten gelden. Als trainer ben ik aan de slag gegaan bij een club in Olst. Samen met collega trainer John Fikenscher hebben wij een badmintonschool opgericht in Hengelo (Ov). Na de periode als trainer in Olst heb ik deze club voor 5 jaar verruild voor ELO United als assistent-trainer. Ik wilde op eigen benen staan, mijn eigen koers varen en kreeg het aanbod om hoofdtrainer te worden van de Badminton Academie Amersfoort en hoofdtrainer van BC Amersfoort. Een uitermate grote uitdaging omdat ik zelf geen eredivisie ervaring had. Uitdagingen ga ik nooit uit de weg en heb dit dus met twee handen aangegrepen. Een moeilijke, intensieve en bijzonder mooie periode met ups en downs qua resultaat.

Het is Eefje Muskens die mij op het spoor van BECA 2000 heeft gezet. Na enkele intensieve gesprekken zijn we er uitgekomen en start ik aan mijn volgende uitdaging namelijk BECA 2000 weer neer zetten waar het hoort. Een roemrucht verleden onder de naam RFL Arnhem/ ESCA waar mooie successen zijn behaald gaan we proberen te herhalen. In mijn eerste kennismaking trainingen heb ik veel enthousiaste spelers gezien die graag en hard willen werken om zich te verbeteren. Dit is iets wat bij mij past, ik ben n.l. zeer gedreven en resultaat gericht. Het maakt niet uit wat het “kost” als we er maar voor willen werken, met inzet en plezier samen op de baan kunnen gaan staan. Die inzet en het plezier heb ik al gezien. Laten we samen er het beste van maken. Er is een goede stap in de juiste richting ingezet d.m.v. het trainingsweekend.

 

Beste BECA-lingen: LETS GO FOR IT en hopen op een goed blessure vrij seizoen. Ik ben er klaar voor!!

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!