Nieuws

Nieuws van de activiteitencommissie

Hallo allemaal,

Er staan de komende tijd weer veel leuke activiteiten op het programma. We steken gelijk van wal!

BECA Halverwege 10 februari.

De traditionele afsluiting van het competitie seizoen, dit jaar op 10 februari. Voor iedereen toegankelijk, introducees zijn ook welkom. Vanaf 18.00 uur zijn jullie welkom in de ontmoetingsruimte van de Malburcht. We maken er dan een gezellige avond van met de huldiging van de kampioenen en de uitreiking van de Coene beker aan de vrijwilliger van het jaar. Natuurlijk komt de pizza op tafel (ca. 19.00 uur). Kosten daarvoor zijn 7 euro p.p. (die betaal je op de avond zelf). Aanmelden kan tot en met vrijdagmiddag 8 februari, per mail naar info@beca2000.nl of schrijf je naam op de lijst in de sporthal (deze leggen we klaar bij de shuttles). Iedereen is welkom, ook als je geen competitie speelt!!!

 

Open BECA 2000 toernooi 2 en 3 maart.

In onze eigen Malburcht organiseren we op 2 en 3 maart het jaarlijkse Open BECA 2000 toernooi. Inschrijven (in verschillende sterktes) kan tot en met 15 februari op https://badmintonnederland.toernooi.nl (vol is vol, dan sluit de inschrijving eerder!). En natuurlijk ben je van harte welkom om de wedstrijden te bekijken en je clubgenoten aan te moedigen.

 

Familiedubbel toernooi 24 maart.

Ieder jaar weer erg gezellig en succesvol, het Familiedubbel toernooi. Van 13.00 - 17.00 uur (als er veel inschrijvingen zijn 12.00 - 18.00 uur) op zondag 24 maart in de Malburcht. Nodig familie, vrienden, buren of wie dan ook uit om een middagje gezellig te badmintonnen. Ze hoeven geen lid van BECA 2000 te zijn, als ze enthousiast zijn is dat al meer dan genoeg!!! Het gaat om de FUN! Kosten zijn 5 euro per koppel en dat betaal je in de zaal. Aanmelden kan via ac@beca2000.nl (binnen een week na aanmelding krijg je een ontvangstbevestiging, als je die niet krijgt neem dan nog een keer contact op!). Vermeld de volgende gegevens: naam, geslacht, geboortedatum, niveau (beginner, gevorderd, competitie jeugd/regio/bond) en email adres. De toernooileiding zal de poules indelen op sterkte. Je kunt inschrijven als mannendubbel, vrouwendubbel of gemengddubbel. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk zondag 10 maart!

 

Open toernooi BC Kleve 13 en 14 april.

Ieder jaar worden wij op het trainingskamp in Kleve gastvrij ontvangen door BC Kleve. Zo geven zij altijd hun netten in bruikleen, het contact verloopt plezierig. Daarom maken we op onze site www.beca2000.nl graag reclame voor hun open toernooi op 13 en 14 april. Inschrijving sluit 3 april.

 

BECA 2000 Junior Master 4 en 5 mei.

Een toernooi voor jeugdig toptalent uit binnen- en buitenland. Onderdeel uitmakend van het Junior Master toernooi circuit van Badminton Nederland. Hier zijn altijd veel vrijwillligers voor nodig, Gerard Wientjes zal je naam graag noteren. Een mailtje naar ac@beca2000.nl is voldoende.

 

Uitwisseling Hondelage 10 t/m 12 mei.

Al sinds 1978 treffen we jaarlijks onze Duitse sportvrienden, het ene jaar bij ons, het andere (dit!) jaar in Duitsland, in het weekend van 10 t/m 12 mei. Vorig jaar ging het niet door vanwege gebrek aan deelname, om te voorkomen dat de 'stekker er definitief uit gaat' (wat heel jammer zou zijn!), wagen we nog een poging. Hondelage ligt vlakbij Braunschweig op ongeveer vier uur rijden van Arnhem. We vertrekken vrijdagavond, die avond breng je dan door met je gastgezin. Op zaterdag is er 's ochtends soms een gemeenschappelijk programma, soms niet, dan is er vrij programma met je gastgezin. Op zaterdagmiddag spelen we het toernooi, 's avonds gevolgd door een spetterend feest dat tot in de kleine uurtjes doorgaat. Daarom slapen we op zondag lekker uit en komen we aan het einde van de ochtend weer bijelkaar om dan aan het begin van de middag weer terug naar Arnhem te rijden. De kosten zijn beperkt tot een attentie voor je gastgezin en de autokosten die je onderling per auto verrekent. En natuurlijk de kosten van drankjes tijdens toernooi en feest. Aanmelden kan nu al op ac@beca2000.nl. Vermeld bij je aanmelding of je wilt rijden, of je wel/niet meedoet met het toernooi en of je een voorkeur hebt voor medepassagiers en/of overnachtingsadres. Partners zijn uiteraard van harte welkom om mee te gaan, ook als ze geen lid zijn van BECA 2000.

 

Jeugdkamp 17 t/m 19 mei

Vorig jaar hebben we voor het eerst sinds jaren weer eens een kamp voor onze jeugd georganiseerd. En dat bleek voor herhaling vatbaar, dit jaar houden we dat in het weekend van 17 t/m 19 mei. Meer informatie op de trainingsdagen van de jeugd, maar dan kun je het alvast in de agenda zetten!

 

Uitwisseling Canterbury 6 t/m 8 september

Ook zo'n traditie, dit jaar in Arnhem! Vrijdagavond komen onze Engelse vrienden aan in Arnhem. Ze gaan dan met de gastgezinnen mee, op vrijdagavond en zaterdagmorgen is er dan vrij programma. Op zaterdagmiddag spelen we het toernooi, op zaterdagavond eten/feest en na een lunch op zondag gaan onze gasten dan weer huiswaarts. T.z.t. volgt meer informatie, noteer alvast de datum, het is altijd een heel gezellig weekend.

 

Genoeg te beleven dus, we hopen jullie in grote getale te zien!
 

De activiteitencommissie.

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!