Nieuws

Uitwisseling Canterbury

Vlak voor het nieuwe seizoen jezelf testen of je klaar bent voor de competitie?  Nog een beetje vakantiegevoel opdoen aan het einde van de zomer? Je kennis van de Engelse taal opfrissen? Of de kunst van het linksrijden? Het kan allemaal tijdens de uitwisseling met onze Engelse vrienden, dit jaar in Canterbury. Het vindt plaats in het weekend van 31 augustus, 1 en 2 september.

 

Voor onze clubgenoten die pas lid zijn: al sinds jaar en dag hebben we elk jaar een uitwisseling met een vereniging in het Engelse Canterbury. Het ene jaar bij ons, het andere jaar (dit jaar dus) in Canterbury. We vertrekken per auto vrijdag aan het begin van de middag, aan het einde van de middag gaan we dan per trein het Kanaal over. We ontmoeten onze gastgezinnen waar we overnachten. Vrijdagavond en zaterdagochtend vrij programma, zaterdagmiddag toernooi, zaterdagavond feest en met een gezellige brunch sluiten we het weekend dan af en zijn we zondag aan het einde van de avond weer in Arnhem.

Aanmelden kan op ac@beca2000.nl (je krijgt binnen een week een ontvangstbevestiging; komt die niet doe dan nog een poging!), graag voor 1 juli a.s. Vermeld bij je aanmelding je naam, je geboortedatum en of je bereid bent te rijden met je auto (geen gastank, er mogen geen auto's met gastank op de trein!); geef ook even aan hoeveel personen er met jouw auto meekunnen. En als je een voorkeur hebt voor een gastgezin horen we dat ook graag.

De kosten bedragen een attentie voor je gastgezin, de overtocht met de trein, de reiskosten (die deel je per auto met elkaar) en je persoonlijke uitgaven. Mogelijk vragen we dit jaar een bijdrage in de kosten omdat we vaak met meer mensen komen dan ze zelf leden hebben en het voor zo'n kleine vereniging best een kostenpost is; daar denken we nog even over na. Nu dus even lastig in te schatten wat je in totaal kwijt bent maar voor een weekendje weg echt behapbaar!

De activiteitencommissie rekent op een massale respons!!!!

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!