Nieuws

Nieuws van de activiteitencommissie.

Dag allemaal

Ook al zo'n zomers gevoel met dat mooie weer van de laatste dagen? De zomer is de periode bij uitstek om lekker buiten te sporten, en dat gaan we ook dit jaar weer doen.

Vanaf dinsdag 5 juni lopen we elke dinsdag hard in het fraaie Sonsbeekpark. We beginnen met intervaltraining, oefeningen voor de diverse spieren, sprintjes, en een stukje duurloop. Voor alle niveau's, of je nu een ervaren loper bent of niet, of je nu een snelle loper bent of niet, het maakt allemaal niet uit. Gewoon lekker bewegen in de buitenlucht.

We verzamelen elke dinsdag om 19.45 uur (kom op tijd!!!) op de parkeerplaats kruising Zypendaalseweg/Parkweg. Met dank bij voorbaat aan René van der Meer, hij begeleidt de training.

Verder is de activiteitencommissie op zoek naar versterking. Het tijdsbeslag valt mee, we vergaderen twee keer per jaar en dan verdelen we de taken, per seizoen ben je betrokken bij de organisatie van één of twee activiteiten. En als die achter de rug zijn is je agenda weer leeg. Belangstelling, of wil je meer weten? Stuur een mail naar ac@beca2000.nl.

 

« Terug

» Nieuws archief

Footer

Over BECA 2000

BECA 2000 is dé badmintonvereniging van Arnhem waar je op alle niveaus kunt badmintonnen. Voor jong en oud. Sportiviteit en gezelligheid staat bij ons voorop!